Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
szurkekiseger

Music is life?

Kiss Eszter · 1 éve
Úú most szuper intelligensnek tűnök mert egy angol címet adtam neki :DD De vágjunk is bele. Sokszor látom hogy mindenki kiírja Facebook -ra, Instagram -ra vagy esetleg Tumblr -ra hogy "music is my life". Vajon tényleg az életünk a zene? Vagyis oké mindenki imád zenét hallgatni. (Én személy szerint arra kelek és arra fekszek :'D) 
Story time: 
 De tegnap amikor futni mentem lemerült a fülesem (bluetooth-os) és nem tudtam zenét hallgatni.  Már szinte a sírás szélén jártam amikor ugyanis észre vettem valami különöset. Nem nem a szélre és nem a kocsira gondoltam :'D. Valami sokkal jobbat. Hallottam a kedvenc zenémet. És nem nem a szomszédos házból szolt hanem a természetből halottam az állatok és a különböző hangok össze hozták nekem :) azóta már csak is kizárólag telefon és füles nélkül megyek futni 
Story time vége. 
Ezzel azt akartam mondani hogy ha az utcán sétálsz vagy esetleg csak van egy kis szabadidőd meny ki (ha sétálsz ez már alapból értetődő) és kapcsold ki a zenéd és hallgasd a természet dalát :) Hidd el ha ezt a lépést megteszed sokkal boldogabbnak és tisztábbnak fogod érezni magad :)
És ha már zenéről volt szó akkor tessék egy kis zene a végére:

 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Faceless · 1 éve
Kikapcsolódás képp általában leülök a gép elé lövöldözni, és úgy felbaszom magam, hogy szétverem az asztalt, visítok mint a malac amit épp szúrnak, illetve csapkodok a csápjaimmal. Meg ilyenek. Ez nyáron a legjobb, amikor az ablak is nyitva van, és mindenki hallja. Belváros révén még egy kávézó is van alattunk.
Kiss Eszter · 1 éve
Háát nem egészen erre gondoltam :| De szerintem erre is vannak különféle megoldások. Pl:- ha olyan helyen laksz ahol megteheted hogy ki ülsz egy kicsit a kertbe és pihizel (mármint mikor majd kicsit jobb idő lesz)
-ha megtudod tenni hogy kis időre a szabadságod úgy teszed hogy egy vidéki ismerősödhöz el tudsz menni
- de ha ezt mind nem teheted meg akkor fogj néhány gyertyát és gyújtsd meg és kapcsolj valami lágy madár hangot esetleg természet filmet :) 
Faceless · 1 éve
A zakatoló 3-as metró. Az emberi zsivaj, autók serege és csövesek káromkodása is a természet részei? Mert engem minden nap ez fogad.

https://www.youtube.com/watch?v=7jzH9o5XoGA
Kiss Eszter
Sziasztok Eszter vagyok! :D Ez a blog a mindennapokról fog szólni. Vagyis arról hogy én miként látom a világot :"D Kicsit az életem is bele vonom úgy mond ^^ de azért nem olyan nagyon durván hogy minden rólam fog szólni csak egy két story az adott témával kapcsolatban. Nézz be ha érdekesnek találod az oldat :)